Saturday, 24 December 2016

maaf

Terima kasih kau pernah buat aku ketawa, kau pernah dengar masalah aku. Bohongla aku tak rindu benda tu semua kan. Kiranya kau dah terus terang  tu buat aku dah tahu apa perasaan kau. So bolehla aku stopkan  perasaan aku kat kau yang aku simpan 5 tahun ni. Takpe aku tak marah pun kan kau , aku okay je tapi aku nak mntak maaf la  mungkin aku nak hilangkan perasaan ni agak lama dan aku mntak maaf sebab ada simpan perasaan dekat aku dan aku harap kau tak marah dekat aku . Aku mintak maaf sekali lagi. Bye.

Pst... sedap kau nyanyi lagu harus aku. ^_^

Thursday, 3 November 2016

Tak perlukan

Now I know that you ws me because of my mama. I was totaly shock . Mama not tell me but i know with my own. Aku pun tak beharap yang kau ws aku .aku sedar diri aku siapa. cuma aku harap ianya tak perlu sebab ianya buat lagi aku berharap dengan kau. Aku penat sebenarnya sebab my parents and my little brothers selalu kenakan aku  tapi aku tahan walaupun sebenarnya rasa nak nangis walaupun aku dah suruh dorang semua berhenti tapi adik lelaki masih lagi  kacau aku. Dan aku tak harap kau tak perlu untuk ws aku atau whatever disebabkan permintaan dari mama. Aku tak perlu kan dengan cara itu aku boleh mula lupakan kau secara perlahan lahan . Masa kau ws aku secara tiba tiba aku memang terkejut  sebab secara tiba2.  Aku tak tahu apa yang kau dan mama ws kan  tapi aku tak berharap dan buat aku lagi sedih.

But I hope we will be always be friend ^_^

Wednesday, 28 September 2016

hmmm

Hmmm hai ...  hari ni mcm sedih sikit entahla aku pun tak tahu dengan diri aku ni. Sedih semacam nak kata move on dah mcm nak move on tapi stil tak boleh jugak. Macam ada org kata dengan org lain aku boleh tipu, sorok tapi aku tak boleh  tipu diri sendiri.

Mama papa still sakat aku dengan dia and aku tak nak diorang terlalu berharap. Bila seluruh family selalu sakat aku  sebenarnya  buat aku betul nak nangis tapi aku tahan.  

Aku pun tak tau nak cakap apa and buat apa dah . Aku hanya mampu berdoa dan terus berdoa.  

P/s :  aku harap kau dapat baca ni semua and i hope u dont hate me .

Friday, 2 September 2016

miss you best friend..

Rindu betul aku dekat sahabat aku ni.. kami berpisah sejak habis spm lagi. Masing-masing  dah berjauhan sebab dapat  belajar asing2  sorang selatan sorang timur hmmmm.... kami jarang ws  sebab masing2 sekarang sibuk dengan studi . Aku tengok jugak perkembangan dia  dekat wz, wc pastu fb .happy aq tengok dia . Tapi sekarang ni dia ada kawan kat sana im feel a little bit jealous  la...  yela sebab aku tak dekat dengan dia ..  aku takut dia dah lupakan aku  tapi tu la tak baik berprasangka buruk. Takpe aku harap dia tak lupakan aku sudah  sedih tau kalau dia lupakan aku. Dah tujuh tahu kami berkawan. We know each other ketawa sama2 sedih sama2 and everything. 
I want you know that i really miss you.. T_T

Sunday, 14 August 2016

Happy..

Hari jumaat haritu aku ada  ws dia , sebab kawan aku dia punya kawan pun ada sama Uni. dengan dia . I was shocked first , apa lagi aku terus la tnya dia then dia balas ws aku dia tanya aku siapa nama that girl last last aku tanya kawan aku balik . Rupa-rupanya dia part 2 last aku kata kat dia abaikan and siap bagitau lagi jangan cari abaikan. Hahaha lawak je time tu.
 
 Lepas tu aku bagitau dia yang lagu dia nyanyi tu dah hilang warghhh nangis aku waktu tu. Pastu dia kata ala takpe nanti dia nyanyikan balik hahaha aku apa lagi dengan rasa teruja suruh dia nyanyi lagu tu sampai habis . Happy je rasa  tapi sampai sekarang tertunggu- tunggu . Maybe dia busy kot so takpelah i will wait heehehe. 

So okay la i want to continue with my insurance subject . The killer subject . I really scare now and i hope in final i will pass my insurance subject. Amin... 

Ps: Oh yaaaa.... aku ada buat video  saja je kan . Aku bagi dekat my bestfriend  so my bestfriend suruh bagi kat dia oh no.. tak brani . Aku takde kekuatan lagi. Bye....

Sunday, 3 July 2016

Rindu kau

Sedih harini jumpa dia tadi .. hmmmm dia hanya senyum je dekat aku.  Aku rindu nak borak dengan dia macam dulu  serius aku rindu sangat nak bual dengan dia macam zaman kami rapat. Aku rindu dia caring sangat dengan aku. Aku rindu semua tu . Tapi sekarang aku macam sedih sangat sebab dia dah jauh sangat dengan aku. Aku nak terus terang dengan dia tapi  aku takut dia lagi jauh dari aku . Please aku nak macam dulu sangat2.

Status hati :aku rindu kau.

MAAFKAN AKU KERANA DULU AKU AMAT MENGHORMATI IBU BAPA KU.

Sunday, 29 May 2016

happy sangat

Happy rasanya dapat keluar dengan dia  ngan kawan baik aku .. hahahaha rasa bahagia jugaklah walaupun dalam hati rasa degupan tu. Kalau boleh time tu jugak nak luah kan rasa yang ada dekat dalam hati ni tapi macam sesuatu yg menghalang aku.

Tapi sedih la jugak aku ada  bagi gmbar masa kami keluar tapi dia tak bluethick .
biarlah kita ni siapa nak menghalang .